Fri fragt på alle ordrer over 249,- / Hurtig levering 1-3 hverdage

Om os

Gennemsigtighed & Tryghed

Gennemsigtighed

Vi lægger stor vægt på, at huden, kroppen og graviditeten ikke skal tilsættes unødvendige ingredienser. Derfor har vi nøje udvalgt ingredienser, der både er gavnlige og effektive for huden, men som især også er sikre at anvende for gravide og ammende. Vores gennemsigtighed kommer også til udtryk ved, at du som forbruger nemt kan gennemskue, hvad vores produkter indeholder, gennem vores korte og enkle ingredienslister.

 

Alle vores produkter er udviklet og produceret i Danmark. Derfor kan vi garantere, at ethvert produkt er gået igennem sømmene og er fyldte med de bedste ingredienser af højeste kvalitet.

Tryghed

Det er helt essentielt for os, at du er tryg, når du anvender GraviDermas produkter. Derfor indeholder GraviDermas produkter IKKE hormonforstyrrende stoffer eller aktivt virkende ingredienser på markedet, som vi ikke kan stå inde for. Vi anvender desuden ikke parfume i vores produkter – hverken kunstig parfume eller naturlige dufte fra æteriske olier.

 

GraviDerma lægger stor vægt på, at alle gravide og ammende skal kunne benytte en sikker og tryg hudpleje med ro i sindet. Dét er hudpleje med god samvittighed.

Kvinderne bag GraviDerma

Sedrah

Mit navn er Sedrah, jeg er gift og mor til to piger. Jeg er uddannet læge og arbejder som forsker. Som læge har jeg primært haft interesse inden for kvindesygdomme og fødsler. Jeg startede derfor podcasten Østrogenial, hvor jeg sammen med en sygeplejekollega delte vores viden om kvindekroppen. 

I 2020 begyndte jeg på min speciallægeuddannelse i kvindesygdomme og fødsler, men forsker i øjeblikket inden for bl.a. sukkersyge i graviditeten og andre kvindesygdomme.

Kvinderne bag GraviDerma

Harpreet

Mit navn er Harpreet, jeg er gift og mor til en dreng og en pige. Jeg har en kandidat inden for Innovation og Global ledelse. Med min indiske baggrund og ayuvediske livsstil har jeg fra barnsben været vant til at bruge naturlige ingredienser i min hudpleje. I generationer har både mænd, kvinder og børn i min familie brugt olier og andre gode og naturlige råvarer som deres foretrukne hudpleje. Det har været en stærk inspirationskilde og dermed givet mig lyst til at viderebringe det til alle jer.

Hvorfor har vi udviklet GraviDerma?

Som mange andre mødre ønskede vi begge at give vores børn den bedste start på livet, allerede inden de var født. Vi var derfor kritiske over for de midler, vi smurte os selv ind i før, under og efter graviditeten. Huden er det største organ, så det er ikke ubetydeligt, hvad vi udsætter den for, eller hvor stor en mængde kemi, der kan blive optaget gennem den. Det blev hurtigt klart, at mange af de produkter, der er på markedet, indeholder ingredienser, som var svære at gøre rede for, når det gjaldt graviditet, eller bare var utilfredsstillende som forbruger at benytte.

 

Vi har derfor sammen udviklet GraviDerma, som er en hudplejeserie udviklet og produceret i Danmark med fokus på kvalitet og virksomme ingredienser, der forkæler den gravide eller ammende kvindes hud. GraviDerma er en drøm om, at enhver kvinde trygt skal kunne tage produkter ned fra hylden, som ikke påvirker det ufødte eller nyfødte barn.

Vores mission

Vision & mission

Vores mission med GraviDerma er at udvikle ordentlig og ærlig hudpleje for gravide og ammende. Vi vil gerne introducere danske mødre for hudpleje, som de trygt og sikkert kan anvende. Derfor har vi også valgt at fokusere på gavnlige hudplejeingredienser for især gravide og ammende, der har en positiv indvirkning på huden, samtidig med at der tilbydes optimal hudpleje. Vi vægter gennemsigtighed og ærlighed højt, da alle har ret til at vide, hvad de smører deres krop ind i.

 

Vi vil gerne tilbyde hudpleje til gravide og ammende i et af de mest sårbare perioder af deres liv. Mødre skal ikke længere bekymre sig om, hvad de smører deres hud ind i eller overfører til deres børn. Spædbørn har tæt kontakt til deres mor både i maven, men også efter fødslen, når de ligger hud mod hud. Så det har stor betydning, hvad man som mor smører kroppen ind i.

 

Vi bliver i vores dagligdag udsat for mange forskellige skadelige stoffer, der kan påvirke cellerne i kroppen, og som på længere sigt kan have helbredsmæssige konsekvenser for mor og/eller barn. Hudplejeserien indeholder derfor ingen hormonforstyrrende stoffer, skadeligt kemi eller andre allergifremkaldende stoffer. Vi vil hellere have få og solide ingredienser.

 

GraviDerma er vores bedste bud på en hudplejeserie, som mødre trygt kan anvende med fokus på at mindske mængden af skadelige stoffer, mødre bliver udsat for. Dét er hudpleje med god samvittighed.

Scroll to Top